Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk voor ramen en deuren

Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Veel inbrekers geven zichzelf toegang tot een woning of bedrijfspand via een raam of deur. Openslaande ramen en deuren met standaard hang- en sluitwerk zijn in veel gevallen eenvoudig te forceren! Een schroevendraaier en koevoet zijn vaak al voldoende. Als u uw woning of bedrijf beter wilt beveiligen tegen inbraak, boekt u met hang- en sluitwerk voor ramen en deuren de eerste winst!

Scharnieren, cilinders, deurbeslag, etc.

Uiteenlopende gebouwen voorzie ik van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dat wil zeggen: hang- en sluitwerk dat tenminste aan de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet.

Van tuinhek tot voordeur en van ramen tot luiken. U kunt denken aan scharnieren, cilinders, meerpunts-sluitingen, raamsluitingen, draai- val- en kiepbeslag en deurdrangers van merken als Ami, Axa, Dom, Duva, HMB, Hoppe, Ivana, Marenco en Nemef.

Montage van hang- en sluitwerk

Dit hang- en sluitwerk breng ik zelf aan. Ik beschik over speciaal gereedschap, waarmee ik snel en nauwkeurig kommen en uitsparingen kan frezen. En wat veel klanten waarderen: ik ga netjes te werk. Als ik uw huis rondom voorzie van nieuw hang- en sluitwerk, beperk ik de overlast. Stof en splinters zuig ik meteen af, rommel ruim ik op. Neem gerust contact met mij op.

Hang-en-sluitwerk maatregelen

Beveiligen is een combinatie van afsluiten, opletten en technische maatregelen. Gebruik de sloten op de juiste manier en sluit ook ramen en deuren als u (even) weggaat.

SKG logo

  • Gebruik goedgekeurd hang-en-sluitwerk op ramen, (garage)deuren en lichtkoepels. Een slot dat voldoet aan het Politiekeurmerk, is getest en indien volgens de regels gemonteerd, verkleint het sterk de kans op inbraak. Zo’n slot herkent u aan het SKG®-logo, met sterren.
  • Goede buitenverlichting helpt ook tegen inbraak. Bijvoorbeeld een lamp met schemerschakelaar of bewegingssensor. Denk ook aan de brandgangen achter uw woning.
  • Maak het makkelijk om te zien wie er voor uw deur staat, door glas naast de deur of een deurspion. Zorg daarbij ook voor verlichting.
  • Een schuifpui is extra inbraakgevoelig, breng hier een speciaal slot aan.
  • Beveilig ook de bovenverdieping van de woning, zoals balkondeuren, ramen en dakramen.
  • Bij het Politiekeurmerk horen ook maatregelen om de brandveiligheid te vergroten, zoals het plaatsen van goedgekeurde rookmelders op de juiste plekken.